Veiligheidsbril op sterkte

Veiligheidsbril

Ik heb laatst een veiligheidsbril op sterkte gekocht. Ik werk al jaren als klusser en droeg de veiligheidsbril (zonder sterkte) altijd over mijn bril heen als ik deze nodig had. Niet echt fijn maar beter dan geen veiligheidsbril dragen natuurlijk. Laatst kwam een collega naar me toe die me vroeg waarom ik geen veiligheidsbril had welke op de sterkte van mijn ogen afgesteld was. Ik wist niet eens dat dat mogelijk was en hij was daar redelijk verbaast over en gaf me als tip de website seeh.be Ik ben daar gaan kijken en heb meteen een veiligheidsbril besteld.

Super zicht en toch veilig werken

Afgelopen week kwam die binnen, de veiligheidsbril op sterkte. Heb hem natuurlijk gelijk in gebruik genomen en moet zeggen het is echt een handig ding. Ik draag hem nu standaard als ik aan het werk ben. Die veiligheidsbril op sterkte is niet alleen veilig, hij zit een stuk fijner dan te moeten aanmodderen met twee brillen. Als je zelf klusser bent of ander werk doet waarbij je een veiligheidsbril nodig hebt, dan raad ik zeker aan een veiligheidsbril op sterkte te kopen. Het is veilig, je hebt optimaal zicht en ze zijn naast handig ook nog redelijk modieus. Je kan hem net als ik gemakkelijk de hele werkdag dragen zonder steeds te wisselen van bril. Ideaal en je normale bril blijft langer goed omdat je deze minder draagt!