Gemakkelijke btw aangifte België

Btw aangifte in België is voor ondernemingen tegenwoordig zeer gemakkelijk. Waar je eerst alles zelf diende te verwerken, heeft Yoursminc de btw aangifte België gekoppeld aan al je andere financiële gegevens. Hierdoor krijg je direct inzicht in de btw aangifte, zonder dat je dit vervolgens apart en handmatig dient in te vullen. Uiteindelijk hoef je dan enkel aan het einde van de periode alles met een enkele klik definitief te maken en kan je het elektronische bestand bij Intervat afgeven.

Facturen en uitgaven gekoppeld

Wanneer je met Yoursminc de boekhouding van jouw onderneming bijhoudt, kan je gemakkelijk al je facturen maken en al je uitgaven invoeren. Dit zorgt ervoor dat je jouw financiën volledig op orden hebt. Dit zijn toevallig ook precies de gegevens die je nodig hebt om correct je btw aangifte België te doen. Yoursminc heeft al deze processen aan elkaar gekoppeld, waardoor al deze gegevens automatisch worden verwerkt. Vervolgens kan jij dan naar jouw btw aangifte België navigeren, waar dan een overzicht voor jou klaarstaat.

Btw aangifte België van concept naar definitief

Terwijl je al jouw financiële zaken nog aan het bijhouden bent voor een specifieke periode en er nog dingen verandert kunnen worden, bevindt jouw btw aangifte zich in de concept fase. Er kan dan nog van alles gebeuren en niks ligt nog definitief vast. Als de periode aan zijn eind is gekomen, wordt de btw aangifte België definitief. Je kan dan geen uitgaven of andere transacties meer toevoegen. Het elektronische bestand waarmee jij jouw btw aangifte kan indienen, kan gedownload worden op dit moment. Mocht er toch nog iets blijken te missen, dan is het mogelijk jouw btw aangifte te herzien. Wanneer je dit doet, is het weer mogelijk boekingen toe te voegen en uitgaven aan te passen. Als je hiermee klaar bent, kan je hem vervolgens weer definitief maken en alsnog je elektronische bestand downloaden om daarmee je btw aangifte België te doen.

Btw aangifte belgie zo gedaan

Al met al is je btw aangifte België dus opeens een stuk eenvoudiger en hoef je opeens veel minder werk te leveren. Yoursminc voorkomt dat je alles dubbel in moet vullen en dingen kan vergeten, omdat er door de periode heen zoveel transacties zijn geweest. Het helpt je dus niet enkel bij het op orde houden van je financiën, maar maakt het leven ook weer een stukje makkelijker.