Lean Six Sigma Company heeft ons veel geleerd

lean six sigma company

Ongeveer twee maanden geleden hebben wij kennis gemaakt met Lean Six Sigma Company. Een van onze stagiaires kwam dit bedrijf tegen tijdens haar onderzoek. Wij wilden graag weten wat een geschikte methode voor onze organisatie zou zijn. Dit bedrijf had online veel methoden staan. Zij hebben bijvoorbeeld manier voor projectmanagement bedacht. Tevens hebben zij veel inzicht in technieken voor projecten of organisaties. Dit was dus zeker een bedrijf waarmee wij in contact wilden komen. Natuurlijk heb ik toen contact opgenomen. Al was het maar voor een kort advies. Inmiddels werken wij samen met hen en daar zijn wij erg tevreden over. Ik werd direct te woord gestaan. Zij hebben een advies ontwikkeld op basis van onze organisatie. Daar hebben wij uiteraard heel veel aan!

lean six sigma company

Methoden van Lean Six Sigma Company

De volgende stap in ons proces is het implementeren van nieuwe methoden. Je kunt eens online kijken om te zien wat Lean Six Sigma Company nog meer aanbiedt. Je zult je ogen niet geloven als je al hun programma’s zit! Elk programma of methode is duidelijk uitgelegd. Er staan zelfs stappenplannen bij. Zodoende kun je al veel bruikbare informatie gratis van hun website afhalen. Als je ook een ondernemer bent en jouw bedrijf wilt verbeteren, raad ik je dit aan. Een bedrijf kan alleen groeien als je continu verbetert. LSSC kan jou hierbij helpen en dat verloopt makkelijker dan je misschien zou denken!

lean six sigma company

Veranderingen

In veel bedrijven is het lastig om veranderingen door te voeren omdat er weerstand komt van medewerkers. Met een goede onderbouwing kan iedereen veranderingen doorvoeren. Richt je daar dus ook op! Daarnaast zijn er veel bedrijven die jou hierbij kunnen ondersteunen. Zulke samenwerkingen zijn erg waardevol. Daar zul je de rest van jouw carriere profijt van hebben. Investeer dus in de toekomst en kijk altijd vooruit!