Altijd het gewenste shirt

shirt bedrukken

Je hebt een feest maar al die shirts die je ziet in de winkel zijn best saai eigenlijk, standaard prints erop en niets wat te maken heeft met het feest waar jij naartoe gaat. Met een shirt bedrukken bepaal je helemaal zelf wat erop komt, met de ontwerptool ontwerp je de leukste shirts in de kleur die jij wenst. De shirts van omnishirt.be zijn van uitstekende kwaliteit, een afbeelding of een foto op het shirt is allemaal mogelijk. Maak de leukste combinaties met teksten en afbeeldingen, creëer een uniek shirt.

shirt bedrukken

Ook bedrijfsmatig geschikt om te dragen

Als bedrijf probeer je altijd eenheid te creëren tijdens een feestje, vaak wordt er gezegd dat een feest wordt gegeven om aan teambuilding te werken. Nu heb je de kans dit te doen met een shirt bedrukken voor ieder personeelslid, druk het logo of de naam op het shirt en je bent al een team met elkaar. Je kunt ook combineren met de kleuren voor je personeel, een groep een bepaalde kleur en de rest van je personeel een andere kleur. Speel met de opdrukken en de kleuren en het feest is vooraf al geslaagd. 

shirt bedrukken

Hoe krijg je het mooiste ontwerp op je shirt?

Natuurlijk wil je een leuk shirt hebben met de mooiste opdruk die mogelijk is, voor een shirt bedrukken zijn er een aantal aandachtspunten waarmee je rekening kunt houden. Probeer altijd de maximale ruimte te benutten die je kunt gebruiken voor je afbeelding, dit doe je door een resolutie te gebruiken van 300 dpi. Maak je de afbeelding kleiner dan is de kans aanwezig dat je puntjes ziet op je shirt, deze worden pixels genoemd. Een PNG bestand geeft het mooiste resultaat op een shirt.