Al eens naar Bizzix gekeken?

Enkele maanden geleden heb ik me voor het eerst een eigen IPhone gekocht. En dat dan niet met een abonnement, want daar wil ik niet aan vastzitten. Nee, ik heb hem helemaal uit eigen zak betaald. Natuurlijk is zo een ding wel erg duur, maar dan heb je ook wat. Onlangs moest ik echter wel een virtueel bezoekje besteden aan Bizzix, omdat de accu van mijn IPhone de geest had opgegeven. Al weet ik het niet zeker, heb ik wel een vermoeden hoe dit is gekomen.
Laatst was ik op bezoek bij een goede vriendin van mij. Eigenlijk spreken we elke week af en ik wilde haar nu met veel enthousiasme mijn nieuwe gsm laten zien. Natuurlijk kennen jullie allemaal het probleem wel met zo een gsm. Ook al zijn alle producten van Apple van de hoogste kwaliteit, de accu is bij elke smartphone erg snel leeg.
Jammer genoeg had ik hier niet op gerekend en was de batterij dan ook bijna leeg tegen de tijd dat ik bij mijn vriendin aankwam. Zij had wel een oplader voor me, en ik dacht dat dit geen kwaad kon.

logo (55) front_apple_accu_macbook_pro_15_inch_a1382 front_apple_accu_macbook_pro_15_inch_a1417

Beter bij Bizzix

Jammer genoeg had ik hier toch echt ongelijk in. Het bleek namelijk dat ze een goedkope oplader had gekocht die op alle apparaten functioneert. Maar dat klopt niet helemaal. Soms kan zo een oplader namelijk schade toevoegen aan een gsm. Dat wist ik toen natuurlijk niet, maar het was wel handig als ik dat had geweten want enkele dagen later was de accu van mijn mobiel al kapot. Ik moest dus een nieuwe hebben. Ik had echter al een dure telefoon gekocht, dus ik wilde niet ook nog een dure lader kopen. Toen vond ik gelukkig Bizzix. Dat was al een stuk voordeliger!