Kan een loopbaancoach jou helpen?

Een loopbaancoach klinkt heel chique en misschien wat vreemd voor mensen maar dit is iemand die jou echt verder kan helpen. Waarmee dan? Horen we je denken. Een loopbaanbegeleider kan ontzettend belangrijk zijn in de ontwikkeling van jezelf in je carrière. Je hebt wel eens van die momenten dat je hulp nodig hebt maar je weet niet goed hoe en met wat. Wellicht zit je wel met allerlei vragen die je jezelf wel eens afvraagt. In dit artikel gaan wij verder in op de vraag hoe wij je kunnen helen.

Zit je vast met je werk?

Zit je compleet vast op je werk? Vraag je je af of dit het nu wel is? Wellicht vind je het allemaal niet meer zo leuk of is je motivatie ver te zoeken. De loopbaancoach kan jij hierin ondersteunen en gaat samen met jou achterhalen waar al deze vragen vandaan komen. Je kan kiezen voor een telefonisch consult of een één op één gesprek.

Geen toekomst perspectief?

Je stelt jezelf misschien wel de vraag of dit alles is wat je echt wilt. Een leuke auto, een goed salaris maar uiteindelijk geen voldoening. Dag in dag uit moet je jezelf daardoor weer motiveren om naar je werk te gaan. Hierdoor wordt het voor jezelf ontzettend lastig om de focus erop te houden waardoor het steeds drukker wordt in je hoofd. Pas op voor een burn-out want deze ligt op de loer voor je. We zien het namelijk steeds vaker. Ook vaak onder jongeren welke niet goed onder de druk kunnen werken. Stap jij op tijd naar een loopbaancoach of werk je jezelf ten onder?

Persoonlijke coaching

Als je een coach nodig hebt dan verloopt dit via loopbaanbegeleiding Gent. Laat je goed begeleiden in je huidige situatie en je komt er sterker uit.